Pages Navigation Menu

BLOG

Balancing Barn – MVRDV

Posted by on 16 Abr, 2013 in Envolvente Arquitectónica, Proyectos EA | 0 comments

Tweet Project information  Number + name                      :        TP 376, Balancing Barn, Suffolk Year of design (month + year) :        commission offered 02-2007 Sketch Design                :        11-2007 Preliminary Design         :        02-2008 Definite Design              :        07-2008 Tender Phase                :        04-2009 Start execution              :        06-2009 Date of completion        :        08-2010 Status                                      :        Completed Client                                      :        Living Architecture Program                                  :        A contemporary holiday house that can accommodate up to 8 Size                                        :        210  m² floor area Building costs                         :        initial building costs: tender phase building costs: revised: final building costs: Design team information Design                                     :        MVRDV Design team                            :        Winy Maas, Jacob van Rijs and Nathalie de Vries with Frans de Witte and Gijs Rikken Co-architect                            :        Mole architects Landscape architect               :        The Landscape Partnership Advisors / consultants – please give company name, city and name of collaborator Structure                                ...

Read More